Theaterproductiehuis Zeelandia

Theaterproductiehuis Zeelandia is de enige professionele theatervoorziening in Zuidwest Nederland. Ieder jaar maakt Theaterproductiehuis Zeelandia minimaal 5 eigen theaterproducties. Naast reizende theaterproducties met een Zeeuwse invalshoek en locatietheater op bijzondere plaatsen in het Zeeuwse landschap zijn zij tevens organisator van het Zeeland Nazomerfestival. Het Zeeland Nazomerfestival biedt naast locatievoorstellingen een gevarieerd (muziek-) programma voor een breed publiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s