Locatie bezoek Sint Nicolaaskerk

Mijn nieuwe makers ontwikkelingstraject is officieel begonnen! Vanaf nu zal ik eens of tweemaal per maand een bericht plaatsen over de voortgang van mijn traject.

Tijdens mijn eerste productie laat ik mij inspireren door Sint Nicolaas. Die naast de voor ons bekende kindervriend ook de beschermheilige van de zeelieden en de vissers is. Ik kan nog veel meer vertellen (want ik zit op het moment midden in mijn onderzoek) naar deze veelzijdige figuur. Maar er moeten ondertussen ook praktische zaken geregeld worden, waaronder -heel essentieel- een locatie. Dus zie hieronder een aantal beelden van mijn locatie bezoek aan de prachtige Sint Nicolaas kerk of ook wel de Grote kerk in Brouwershaven.

Ik kreeg een fantastische rondleiding waarbij ik letterlijk iedere ruimte van deze middeleeuwse kerk mocht bekijken. Om op sommige hoogtes te komen moesten we stukjes door de dakgoot overbruggen. Vanaf de mooie houtstructuren waar het dak uit opgebouwd is kon ik goed overzichtsfoto’s maken van de bijzondere kerk:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s