Imagine Film Festival show in Eye

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met een tentoonstelling tijdens het Imagine Film Festival, in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Van 12 tot en met 22 april stelde ik twee installaties bestaande uit fictieve film karakters ten toon en liet ik een mobile zien waarin allerlei objecten hingen die zich relateren tot het lichaam. Het thema van dit jaar van het Imagine Film Festival was ‘the Fantastic costume’, wat goed aansluit bij mijn fascinatie voor het masker.

In de levende filmstills van Carmen Schabracq komt een scène uit een imaginaire film bevroren tot leven. Kostuums en props suggereren wat er net is gebeurd of staat te gebeuren. In haar mobile dansen kostuums en flarden van mode vrij door de ruimte.

Ook gaf ik een workshop maskers maken en deed ik een performance tijdens de opening. Hier een beeldverslag:

foto’s van performance door: Almicheal Fraay en foto’s van workshop door: Marije van Woerden

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s