Oerol & Over het IJ Festival

Tot en met gister ben ik druk bezig geweest met het maken van de voorstelling Terug naar huis, van Naomi van der Linden. Ik deed de vormgeving -kostuum ontwerp en het maken en toevoegen van beelden in de ruimte- en ondersteunde Naomi daarmee bij het maakproces.

Gister gingen we in premiere op het Over het IJ festival op de NDSM werf in Amsterdam, eerder maakten en speelden we de voorstelling op Oerol op Terschelling. Locatie theater ten top, spelen met de grote ruimte. Op Terschelling was dat het gigantische strand bij Midsland aan zee, op het Over het IJ Festival was dat de Docklands, een open ruimte tussen twee grote loodsen in. We kregen te maken met alle weersomstandigheden, spelen met en tegen de wind, het zand, lawaai van auto’s en andere passanten. Beiden locaties waren totaal anders, maar wat ze gemeen hadden was dat ze iedere dag onderhevig waren aan verandering! Een zeer inspirerend en leerzaam maakproces.

Hier een beeldverslag van de voorstellingen en het maakproces:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s