Hiroshima mon amour

Gister was de premiere van Hiroshima mon amour. Wat mij betreft een groot succes. Het viel me op dat het publiek zeer geconcentreerd luisterde, keek en heel lang na afloop nog bleef zitten, bijkomen van wat ze net ervaren hadden.

Het was heel warm, we misten de wolken wel een beetje die het landschap nog spectaculairder kunnen maken. Maar ook met de felle zon is het landschap zeer schoon, zoals ze hier in Antwerpen zouden zeggen. Het tegenlicht wat je met je ogen doet knijpen om goed te kunnen zien maakt het beeld van het uitgestrekte landschap soms bijna abstract. En laat de silhouetten van de actrices scherp aftekenen tegen het wad.

Het was een zeer fijne samenwerking met Zuidpool en ik ben heel blij met het resultaat. Gaat dat zien en ervaren!

hieronder een beeldverslag van het maakproces:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s