Carmen poppenkast pop

Voor de voorstelling heb ik in Bologna, bij een echte traditionele poppenmaker, Flavio Beletti, een poppenkastpop van mijzelf laten maken. Ik gaf hem een ontwerp en een foto van mijn hoofd en hij maakte er een karikaturale Carmen pop van! Hij sneed de kop en handen uit hout als een echte Gepetto en toen ik de pop ging ophalen heb ik het zelf afgemaakt door de kop en handen te schilderen. Op het moment ben ik bezig met het lijf van textiel te maken.

       

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s